Contact

Garantie en financiering

×

Garantie en financiering

VAN EXTRA GARANTIE TOT FINANCIERING

Als wij u begeleiden bij het importeren van een auto, maken we het u heel gemakkelijk. We zorgen niet alleen dat u de juiste auto vindt en dat alle formaliteiten worden geregeld. We kunnen ons voorstellen dat u ook extra wensen hebt – die u ook zou hebben als u in Nederland een auto koopt.

GARANTIE

De auto’s die wij importeren, ondergaan een zorgvuldige keuring. Voor aflevering worden ze bovendien rijklaar gemaakt. Zo krijgen ze het nodige onderhoud en natuurlijk een nieuwe APK. Als u graag nog meer zekerheid hebt, kiest u gewoon voor aanvullende garantie. Net wat u wilt: een half jaar, een jaar, twee jaar. Wat ons betreft, is alles mogelijk. En het mooiste is dat u voor garantiegevallen niet naar Rhenen hoeft te komen met uw auto. In overleg met u kunt u de reparatie gewoon bij u in de buurt laten uitvoeren, waarbij wij deze volledig vergoeden (voor zover deze onder de garantie valt uiteraard). Een handige service van Van Wikselaar Automotive. Valt u auto nog binnen de fabrieksgarantie? Die is Europees, dus ook in Nederland geldig, en kunt u gewoon door de lokale dealer laten uitvoeren. Zonder kosten voor u!

LEASE

Wilt u uw geïmporteerde auto leasen? Wij kunnen u dit samen met leasepartners aanbieden. Of u nu kiest voor full-operational of financial lease, we maken een aantrekkelijk voorstel voor u. Welke wensen u ook hebt met betrekking tot de financiering, we zijn ervan overtuigd dat we u hierin van dienst kunnen zijn.

Klantbeoordelingen