Van Wikselaar Automotive

Archieven: Reviews

×

Top service

Beoordeling voorF-Type

Willem heeft al voor de derde keer mijn auto geïmporteerd. Ik kan eigenlijk niks anders zeggen dan: Willem, top service!

Bij voorkeur uit Duitsland omdat die vaak alle opties hebben en met “de kop er af”

Beoordeling voorAuto importeren

Een Audi A6 Avant, bij voorkeur uit Duitsland omdat die vaak alle opties hebben en met “de kop er af”; daar had ik het met Willem over toen ik bij hem op de zaak was. Willem ging op basis van mijn wensenlijstje op zoek, met als resultaat een fantastische auto met alle opties die ik zocht. Willem heeft alles keurig verzorgd, van het op locatie bekijken van de auto, het importeren en verzorgen van alle documenten tot aan de aflevering: ik kan niet anders zeggen dan dat Willem het perfect geregeld heeft!

Hybride BMW

Beoordeling voorAuto importeren

Van een kennis had ik vernomen dat je voor een eerlijke import-auto bij Willem van Wikselaar moet zijn. Na een gesprek over eisen en wensen heeft hij gevonden wat wij zochten. Ik rijd met bijzonder veel plezier in mijn “nieuwe ” auto.
Complimenten voor Willem van Wikselaar en zijn team. Ook René heeft bijgedragen aan mijn tevredenheid!

Top service

Beoordeling voorAuto importeren

Een mooi bedrijf met veel auto kennis.
De persoonlijke service is ons erg goed bevallen.
Mede hierdoor zijn we bij deze bedrijfswagen uitgekomen.

BMW 530i

Beoordeling voorAuto importeren

Voor de 4e keer nu alweer samen met Willem naar een nwe BMW gezocht. Deze keer is het een dikke 5 geworden welke Willem voor mij in Zweden vond. Na goedkeuring in Zweden door Willem verliep het hele importtraject weer soepel. Alles is door v Wikselaar weer prima geregeld , zodat ik na enkele weken weer een fantastische auto bij Willem in ontvangst mocht nemen. Ben zeer blij met de auto en ook weer met de fijne service van Willem!

Super geregeld!

Beoordeling voorAuto importeren

Wij waren op zoek naar een youngtimer. Mede op basis van het advies bij Van Wikselaar Automotive hebben we de keuze gemaakt voor een BMW X5. Daarbij gaat Willem niet voor het snelste resultaat maar kiest hij voor de beste oplossing voor zijn klant. De tijd die het hem extra heeft gekost neemt hij daarbij voor lief. Een goede en mooie X5 van 15 jaar oud is namelijk nog niet zo heel makkelijk te vinden… Maar, het is gelukt! Blij mee!

Super service

Beoordeling voorAuto importeren

Ook deze keer heeft Willem met zijn team weer perfect werk voor mij geleverd. Ik heb zelf de auto in Luxemburg gevonden en na inspectie door Willem hebben we de auto de zelfde dag betaald en teruggereden naar Nederland. Drie weken later had Van Wikselaar alles geregeld (keuring, BPM afdracht, poetsen en kenteken) en kon ik de auto in ontvangst nemen!

De service van Willem en zijn chauffeur Jan zijn top

Beoordeling voorAuto importeren

Na een zoektocht van 2 jaar en veel Audi Q7 bekeken te hebben ben ik met Willem in contact gekomen. We zijn gaan zitten en hebben via een eisenlijstje de juiste auto gevonden. Helaas was de eerst auto op locatie niet goed en Willem heeft hem laten staan en geadviseerd verder te zoeken. Deze mooi Q7 was daarna de prooi om gehaald te worden. De service van Willem en zijn chauffeur Jan zijn top. Geheel naar tevredenheid hebben we de auto van mijn dromen. Mocht je een auto willen kopen en alles moet geregeld worden kan je dat zeker aan Willem Wikselaar overlaten!!

Perfect Service

Beoordeling voorAuto importeren


Loved the service. I briefly described the car that I wanted. Van Wikselaar did the searching and now I have the car i wanted. Could not be any easier

Wat een dienstverlening

Beoordeling voorAuto importeren

Nadat mijn auto het begaf moest er snel een nieuwe auto komen. Na een tip van een kennis heb ik een gesprek gehad met Willem en mijn wensen aangegeven. Voordat ik het wist stond er een Mercedes op mijn oprit. Mijn plan is om in de toekomst een camper te kopen en dan ga ik zeker weer deze weg bewandelen.